SUN YATSEN VA XITOYDAGI MODERNIZATSIYA HARAKATI - Abdusattorov Amirxon Abdumurot o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola Sun Yatsenning siyosiy, ijtimoiy va iqtisodiy faoliyati, uning “Uch tamoyil” nazariyasi va milliy harakatlari orqali Xitoy modernizatsiyasidagi o’rnini keng qamrovda tahlil qiladi.Tadqiqotda siyosiy islohotlar, iqtisodiy strategiyalar, ta’lim va madaniyatsohasidagi faoliyat hamda xalq va elitalar bilan ishlash yo’llari o’rganiladi. Maqola tarixiy manbalar, ilmiy tadqiqotlar va biologik materiallarga asoslangan.