ART TERAPIYANI PISIXOLOGIK SALOMATLIKDAGI OʻRNI - Saidova Nargiza Ismatulla qizi; Baxtiyorova Laziza Feruz qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada art terapiyaning psixologik salomatlikdagi o‘rni yoritilgan. San’at orqali insonning ichki kechinmalari, stressni kamaytirish va emotsional holatni yaxshilash usullari tahlil qilingan. Shuningdek, yozuvchilar va olimlarning nazariyalari asosida art terapiyaning zamonaviy yo‘nalishlari ko‘rib chiqilgan. Maqola psixologiya sohasi mutaxassislari hamda talabalari uchun amaliy ahamiyatga ega.