YO‘L-TRANSPORT HODISALARINING ASOSIY SABABLARI. - Xatamov Odiljon Olimjon o‘g‘li; S.Raxmatov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola haydovchi va piyoda ishtirokidagi yo‘l-transport hodisalari (YTH)larning oqibatlari haqida ma’lumotlar batafsil bayon etilgan.Yo‘l- transport hodisalari (YTH) dunyo bo‘ylab jiddiy muammo bo‘lib,haryili minglab insonlarning hayotiga zomin bo‘ladi.