MAKTABGACHA TALIM TASHKILOTLARIDA STEAM TEXNOLOGIYALARI - Rajabov Feruz Baxrom o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada STEAM texnologiyasi, uning ta’lim tizimidagi o‘rni va bolalar fikirlash qobilyatiga ta’siri haqida va STEAM talim tizimining O‘zbekistonda rivojlanishi va tutgan o‘rni, olib borilayotgan ishlar va qarorlar haqida so‘z yuritiladi.