AMIR TEMURNING HARBIY STRATEGIYASI VA QUROL-YAROG’LAR TUZILISHI VA UNING JANGDA AHAMIYATI - Jalilov Asqar Yo’ldosh o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada Buyuk Qo’mondon Amir Temurning armiyani shakllantirishdagi faoliyati, jangga tayyorgarlik ko’rishlari, jangda jangovar tartibni tashkil etish, armiyalarni boshqarish va jangchilarga maosh tayinlash haqida ma’lumot berilgan.