ЁШЛАР ТАДБИРКОРЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ВА БАНДЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШ ДАВЛАТ СИЁСАТИНИНГ УСТИВОР ЙУНАЛИШИДИР. - М.М.Пайзиев (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация: Ўзбекистон Республикаси Президентининг 2025-йил 14- февралда “Ёшлар тадбиркорлигини ривожлантириш ва бандлигини таъминлашга доир қўшимча чора-тадбирлар тўғрисида”ги №62-сонли қарори.