O‘ZBEKISTON SPORT SIYOSATIDA BURILISH NUQTASI: O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI VAZIRLAR MAHKAMASINING 524- SONLI QARORI AHAMIYATI. - A.Maxmudov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: 2025-yil 20-avgust kuni Vazirlar Mahkamasi tomonidan qabul qilingan 524-son qaror mamlakatimizda sport sohasini rivojlantirish, iqtidorli yoshlarni qo‘llab-quvvatlash va xalqaro miqyosda raqobatbardosh sportchilarni tayyorlash bo‘yicha muhim huquqiy hujjat sifatida tarixiy ahamiyatga ega. Ushbu maqolada qarorning asosiy mazmuni, sport maktablari tizimiga kiritilgan yangiliklar va uning ijtimoiy-huquqiy ahamiyati yoritiladi.