DARSNING IJODIY MODELI YOXUD DARS – SAHNA, O‘QUVCHI – QAHRAMON: KREATIV YONDASHUVNING TARKIBIY QISMLARI - Xusanova Karimaxon Faxriddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kreativ ta’lim konsepsiyasi asosida darsning tarkibiy qismlarini qayta loyihalash masalalari ko‘rib chiqiladi. An’anaviy dars shakllaridan farqli ravishda interaktiv, loyihaviy va faol o‘qitish metodlari integratsiyasi tahlil qilinadi shuningdek mazku maqolada kreativ dars modeli bo‘yicha olib borilgan ilmiy izlanishlar ham tahlilga tortilgan. Tadqiqotda o‘quvchilarning bilimni egallash jarayonida mustaqil qaror qabul qilish, muammoni hal qilish va hamkorlikda ishlash ko‘nikmalarini shakllantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi.