O’ZBEKISTONDA SINDIKATLI KREDITLASHNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI (AGROBANK MISOLIDA). - Akromjon Karimov; Atadjanova Gulnoza Baxtiyorovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekistonda sindikatli kreditlash mexanizmini joriy etish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Agrobank misolida amalga oshirilgan xalqaro sindikatli moliyalashtirish amaliyoti tahlil qilinib, uning moliyaviy-bank sektorining barqarorligiga, yashil iqtisodiyot va eksport salohiyatiga ta’siri ko‘rib chiqiladi. Potensial manfaatlar va amaliy cheklovlar muhokama qilinadi.