QOSIMJON SODIQOVNING “MATNSHUNOSLIK VA ADABIY MANBASHUNOSLIK ASOSLARI” O‘QUV QO‘LLANMASINING TASNIFIY TAHLILI - Nematullayeva Maftuna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada Qosimjon Sodiqovning “Matnshunoslik va adabiy manbashunoslik asoslari” o‘quv qo‘llanmasining tasnifiy tahlili ilmiy jihatdan ochib berilgan.