TIJORAT BANKLARDA BUXGALTERIYA HISOBINI TASHKIL ETISH VA HISOBOTINI TUZISHNI TAKOMILLASHTIRISH. - Axmadjonov Mirodiljon Adxamjon o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezis tijorat banklarida buxgalteriya hisobini tashkil etish va bu hisobotlarni shakllantirish jarayonlarini tahlil qiladi. Hisob tizimining ahamiyati, zamonaviy standartlar asosida tuzilishi, informatizatsiya imkoniyatlari va nazorat- moliyaviy hisobotlarni takomillashtirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Bo‘limlar: kirish, tahlil va muhokama, xulosa.