MAKTABGACHA YOSHDAGI ESHITISHIDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALAR OILASINI KORREKSION –PEDAGOGIK YORDAMGA JALB ETISH TEXNOLOGIYALARI - Mirsultonova Ominabonu Baxtiyor qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi eshitishida nuqsoni bo’lgan bolalar oilasini korreksion-pedagogik yordamga jalb etish texnologiyalari ota-onalarga eshitmaydigan bolalar bilan oilada mashg’ulotlar o’tkazish yuzasidan batafsil maslahatlatar,va ota-onalarga pedagogik yordam ko’rsatish haqida batafsil yoritilgan.