ANSAMBL VA JAMOAVIY IJRO JARAYONIDA O`QITUVCHINING BOSHQARUV KOMPETENSIYASI - Hoshimova Paridaxon Toxirjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o’zbek milliy ansambllar ijrochiligida ilg‘or xorijiy tajribalarning o’rni va ahamiyati hamda ijrochining texnik mahorati haqida gap boradi.