THE ROLE OF DIGITAL TECHNOLOGIES IN MODERN EDUCATION - Isomiddinova Zarnigor Inomjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida raqamli texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari, imkoniyatlari va ta’lim sifati hamda samaradorligiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning o‘qishga bo‘lgan qiziqishini oshirish, mustaqil ta’limni rivojlantirish va raqamli kompetensiyalarni shakllantirishda texnologiyalarning o‘rni tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari zamonaviy o‘qitish jarayonida raqamli vositalardan oqilona foydalanish ta’lim sifatini sezilarli darajada oshirishini ko‘rsatadi.