SAMARQAND VILOYATI MISOLIDAN O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI SANOATINING RIVOJLANISHI (1991-2016 YILLAR) - Turdiyev Javlon Bolmuhamodovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada O’zbekistonda mustaqillikning dastlabki kunlaridan boshlab amalga oshirilgan barqaror siyosiy, iqtisodiy va madaniy rivojlanish strategiyasining beshta tamoyiliga asoslangan davlat va ijtimoiy hayotning barcha sohalaridagi islohotlar va Samarqand viloyatida sanoatning rivojlanish tarixi, mustaqillik yillarida sanoatni rivojlantirish uchun yaratilgan sharoitlar muhokama qilinadi; shuningdek, xalqaro hamkorlikning rivojlanish tarixi haqida ma’lumot beriladi.