O‘ZBEK FOLKLOR-ETNOGRAFIK SAN’ATI XUSUSIYATLARI VA RIVOJLANISHI - Adhamova Munisa Paxriddinovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada o‘zbek folklori san’atining o‘ziga xos xususiyatlari, yo’nalishlari, rivojlanish tamoyillari va bugungi kundagi dolzarbligi to’g’risida qisqacha firk va mulohazalar keltirilgan.