KOMBINIRLAB ERITIB QOPLASH JARAYONINING TEXNOLOGIK XUSUSIYATLARI - Raufov L.M.; Mamatqulov R.Sh.; Kenjayev T.N.; Zokirov F.Z. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada kombinirlab eritib qoplash texnologiyasining asosiy prinsiplari, eritma tarkibining qoplama sifatiga ta’siri hamda issiqlik rejimining qatlam hosil bo‘lish jarayoniga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, optimal texnologik parametrlar aniqlanib, qoplama sirtining fizik-mexanik xossalari o‘rganilgan.