MAKTAB O‘QUVCHILARINING JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA IJTIMOIY FAOLLIGINI OSHIRISHDA OILA VA MAKTAB HAMKORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - XAMDAMOV SARDOR SHARIFJON O‘G‘LI; Yuldashev Ikromjon Abdulazizovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada maktab o‘quvchilarining jismoniy tarbiya darslarida ijtimoiy kompetensiyalarni shakllantirish jarayonida oila va maktab hamkorligining ahamiyati yoritiladi. Tadqiqotda o‘quvchilarning guruh mashg‘ulotlarida faol ishtiroki, kommunikativ ko‘nikmalari va jamoaviy muloqoti tahlil qilinadi hamda ota-onalar bilan pedagoglar o‘rtasidagi samarali hamkorlik mexanizmlari ko‘rib chiqiladi.