FAYZULLA XO‘JAYEV VA OILA A’ZOLARI TAQDIRI - Boboqulov R.E (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada davlat va jamoat arbobi Fayzulla Xo‘jayev va uning oila a’zolarining mustabid sovet xokimiyati tomonidan qatag‘on qilinishi va ularning qismatlari xaqida ma’lumot berilgan.