QOQIO’TDOSHLAR (ASTERACEAE) OILASIGA DOIR - RO’ZMATOV.E.Y; ANVARJONOVA. N.A (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda atrof-muhit ifloslanishi va turli chiqindilarning tabiatga to’g’ridan to’g’ri chiqarilishi natijasida insonlar salomatligiga zarar yetmoqda. Shu sababli tibbiyot dorilari va dorivor o’simliklarga oldingidanda bugun ko’proq ehtiyoj sezilmoqda. Ushbu maqolamiz ham dorivor o’simliklardan biri Qoqiotdoshlarning xususiyati to’g’risida bo’lib ushbu maqolamiz adabiyotlar va turli internet saytlardagi ma’lumotlarga asoslanib yozildi.