MAHSULOT TONNARXINI TAHLIL QILISH - Kadirov Elyor Gafurovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola sizga mahsulot tonnarxi haqida tushuncha ma’lumotlar beradi. Mahsulot tannarxi korxonalar xo‘jalik faoliyatini ifodalovchi sifat ko‘rsatkichi bo‘lib, korxonalar faoliyatining barcha jihatlarini, ya’ni ishlab chiqarish va moliyaviy tomonlarini aks ettiradi va ularning ish samaradorligini ko‘rsatadi.