XUSUSIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA MOLIYAVIY RESURSLARDAN SAMARALI FOYDALANISH MEXANIZMLARI - Saydxodjayeva Nigoraxon Ibaydullaevna; Rustamjonova Gulsanam Olimjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishda moliyaviy resurslardan samarali foydalanish mexanizmlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda moliyaviy boshqaruv, innovatsion moliyalashtirish, strategik rejalashtirish va ijtimoiy-ekologik mas’uliyat orqali resurslardan samarali foydalanish yo‘llari tahlil qilinadi. Natijalar tadbirkorlikning barqaror o‘sishi va raqobatbardoshligini oshirishga hissa qo‘shadi.