AKSIYADORLIK JAMIYATLARINING DIVIDENT SIYOSATI - Abdikarimov Shahzodbek; Allashkurov Dilshodbek (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda har bir biznes shaklining oldida turgan eng muhim vazifalaridan biri bu uning investitsion jozibadorligini taminlashdir. Shu sababli aksiyadorlik jamiyatlarining investitsion jozibadorligini oshirishda divedend siyosatini samarali tashkil etish usullarini o’rganish va samarali tashkil etish masalalari muhokama qilingan.