ОЛИЙ ҲАРБИЙ ТАЪЛИМ ФАОЛИЯТИНИ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ АСОСИДА ТАШКИЛ ҚИЛИШ - Ҳамроев Бахриддин Жумакович (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотatsiя: Мақолада олий ҳарбий таълим фаолиятини ахборот технологиялари асосида ташкил қилиш масалаларига эътибор қаратилган. Таълим самарадорлигини оширишда ахборот-коммуникaция технологиялари муҳим восита сифатида хизмат қилиши ва компьютер технологияларининг шиддат билан ривожланиши асосида уларнинг ўқув жараёнига интенсив равишда татбиқ этилиши таълим тизимида том маънодаги ижобий ўзгаришларга олиб келиши ифодаланган.