КОRXONADА MARKETING TEXNOLOGIYALARINING SOTISHNI BOSHQARISH TIZIMIGA TA’SIRI - Baymuxamedova Gulnoza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Marketing texnologiyalarini tahlil qilish asosida sotishni boshqarish tizimini takomillashtirish zamonaviy biznes muhitida o‘z o‘rnini topgan muhim jarayonlardan biridir. Har bir kompaniya o‘z mahsulotlarini yoki xizmatlarini muvaffaqiyatli sotish uchun samarali strategiyalar ishlab chiqishi zarur. Bunday strategiyalarni ishlab chiqishda marketing texnologiyalarining tahlil qilinishi va ulardan foydalanilishi muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada marketing texnologiyalarining sotishni boshqarish tizimiga ta’siri, ularni qanday tahlil qilish va natijalarini qanday amalga oshirish mumkinligi haqida ma’lumotlar berilgan.