PAXTA MASHINALARI ISHCHI ORGANLARI UCHUN ISHLAB CHIQILGAN KOMPOZITSION POLIPROPILEN POLIMER MATERIALLARDAN DETALLAR TAYYORLASH - Abdukaxxarov Abduaziz Abdulazizxon o‘g‘li; Turdaliyev Shoxrux Nurali oʻgʻli; Jo‘rabekov Nurlibek Ilyosbek o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada kompozitsion polipropilen materiallar va ulardan tayyorlanadigan detallarni olish jarayonini ko‘rib chiqilgan bo`lib bunda AIKPM-1 va AIKPM-2 dan tajriba namunalari va detallarning kichik partiyalarini tayyorlashda KPM ni qayta ishlashning optimal rejimini tanlash masalasi ko`rib chiqlgan.