MUSIQА TА’LIMINING ZАMONАVIY TАLАBLАRI VА INTERFАOLLIKNING O‘RNI VА АHАMIYАTI - Shukurova Nigora Azam qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Mazkur maqolada musiqa ta’limining zamonaviy rivojlanish bosqichlari, ta’lim jarayoniga qo‘yilayotgan yangi pedagogik talablar hamda interfaol metodlarning o‘rni va ahamiyati yoritib berilgan. Shuningdek, musiqa mashg‘ulotlarida interfaol yondashuvlar orqali o‘quvchilarning ijodiy tafakkuri, estetik didi va musiqiy kompetensiyalarini shakllantirish masalalari tahlil qilingan.