THE IMPACT OF ARTIFICIAL INTELLIGENCE ON ENGLISH LANGUAGE LEARNING - Toshtemirova Aziza; Gaybullayeva Khatira (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.Maqolada sun’iy intellektning ingliz tilini o‘rganishdagi roli ko‘rib chiqiladi. AI texnologiyalarining shaxsiylashtirilgan ta’lim va tezkor fikr-mulohaza berishdagi imkoniyatlari hamda mavjud muammolari yoritiladi.