FIZIKA VA KIMYO DARSLARINI INTEGRATSIYALAB OʻQITISH - Berdiyev U.B. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация: Mazkur maqolada umumta’lim maktablarida fizika va kimyo fanlarini integratsiyalab o‘qitishning pedagogik ahamiyati yoritilgan. Atom tuzilishini o‘rganishda fanlararo yondashuvning afzalliklari, fizika va kimyo darsliklarida beriladigan tushunchalar o‘rtasidagi uyg‘unlik va tafovutlar tahlil qilingan.