BANKLARDA, OFISLAR VA AEROPORTLARDA YUZNI ANIQLASH - Rayimjonov Tolibjon Adiljon o’g’li; Dalibekov Lochinbek (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ishda banklar, ofislar va aeroportlarda yuzni aniqlash tizimlarining ahamiyati va qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Yuzni aniqlash texnologiyasi xavfsizlikni oshirish, shaxslarni tez va ishonchli identifikatsiya qilish hamda kirish nazoratini avtomatlashtirish imkonini beradi. Mazkur tizimlar biometrik ma’lumotlar asosida ishlaydi va inson xatolarini kamaytiradi hamda muhim ma’lumotlarni himoya qilishda yordam beradi.