МАФКУРАВИЙ ПРОФИЛАКТИКА ЁШ АВЛОДНИ ҒОЯВИЙ ҲИМОЯЛАШДА МУҲИМ ОМИЛ - Р.А.Бегматов (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация. Мақолада янги Ўзбекистон ёшларини ғоявий ҳимоялашда мафкуравий иммунитетни шакллантиришда маънавий-маърифий фаолият ва таълим-тарбия жараённинг аҳамияти қичқача ёритилган..