ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ ИННОВАЦИИ И ЦИФРОВЫЕ ТЕХНОЛОГИИ В ПРЕПОДАВАНИИ СОЦИАЛЬНО-ГУМАНИТАРНЫХ ДИСЦИПЛИН С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ИКТ И ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМ - Нормухамедов Зариф Нормуминович (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ijtimoiy-gumanitar fanlarni o‘qitishda raqamli texnologiyalarni joriy etishning nazariy asoslari va amaliy natijalari tahlil qilinadi. Axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, onlayn platformalar va multimedia vositalaridan foydalanish ta’lim sifatini oshirish, mediakompetensiyani rivojlantirish, tanqidiy fikrlash va kommunikativ ko‘nikmalarni shakllantirish vositasi sifatida ko‘rib chiqiladi.