O‘ZBEKISTON TABIIY BOYLIKLARINI MUHOFAZA QILISHDA EKOLOGIK TARBIYA MASALALARI - Mo‘minov Doniyor G'ulomovich; Qo‘ziboyeva Ozodxon Mahmudovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada tabiiy resurslar va ularda samarali foydalanish to’g’risida ma’lumot berilgan. O’zbekiston tabiiy resurs imkoniyati va ularni muhofaza qilish, aholining ekologik madaniyatini shakllantirish masalalari yoritilgan.