GEOGRAFIYA DARSLARIDA TOPONOMIK MA’LUMOTLARDAN FOYDALANISH - Mo‘minov Doniyor G'ulomovich; Qo‘ziboyeva Ozodxon Mahmudovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Qo’qon shahri toponimikasi statigrafiyasi va guruhlashtirishga doir masalalar, Qo’qon shahri hududi joy nomlari ijtimoiy-geografik yondashuvning zarurati, hududni ijtimoiy-geografik tadqiq etish usullari, Qo’qon shahri hududi “tabiat-aholi-xo’jalik” tizimidagi tabaqalanishi, joy nomlarida etnografik xususiyatlarga xoslik aks ettirilgan va shunga oid masalalar yoritilgan.