БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИГА СИНФ ВА СИНФДАН ТАШҚАРИ ИШЛАРНИ ТАШКИЛ ЭТИШДА ЎЗ ЎЛКАСИ ТАРИХИНИ ЎРГАНИШ МЕТОДИКАСИ - О.М.Қўзибоева; Д.Мўминов; З.Бойтемирова (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация Бошланғич синф ўқувчиларига синф ва синфдан ташқари ишларни ташқил этишда ўз ўлкаси тарихини билиш ва улар тўғрисида маълумотларга эга бўлиш муҳим ҳисобланади. Айниқса, бугунги кун талабларидан келиб чиқиб ўқтаётган хар бир болани комил инсон қилиб тарбиялашда ўз ватани тарихи, тили, маданияти, урф-одатларини ўргатиш жуда муҳим ҳисобланади.