LANDSHAFTLAR DINAMIKASI VA ULARNI BARQAROR RIVOJLANISHINI O‘RGANISHNING ILMIY-AMALIY MASALALARI - Qo‘ziboyeva Ozodxon Maxmudovna; Mo‘minov Doniyor G‘ulomovich; Boytemirova Zarina Dadajonovha (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Landshaftlarni barqaror rivojlanishi, landshaftlarni rivojlanishiga ta’sir ko‘rsatuvchi omillar, rivojlanish tendensiyasi, landshaftlarni tadqiq etish usullari, gyeotizimlarning rivojlanish dinamikasi hamda landshaftlarni rivojlanish tendensiyalari ularning tuzilishi, landshaftlarni rivojlanish tendensiyasiga iqlimiy va yer osti suvlarini ta’siri yoritib yerilgan.