RAQAMLI TA’LIMNING ZAMONAVIY O‘QITISH JARAYONIDAGI O‘RNI VA AFZALLIKLARI - Xurramova Iroda Sherali qizi; Boqiyev Ramazon Abdurasulxon o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
АNNОTАTSIYА: Ushbu maqolada raqamli ta’limning zamonaviy o‘qitish jarayonidagi o‘rni va afzalliklari yoritilgan. Raqamli texnologiyalarni ta’lim sifatini oshirish mustaqil o‘rganishni rivojlantirish va masofaviy ta’limni samarali tashkil etishda muhim ahamiyat kasb etishi tahlil qilingan.