YOSHLAR MA’NAVIYATINI SHAKLLANTIRISHDA OILANING ROLINI TADQIQ ETISH MUAMMOLARI - Azimov Sarvar (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada yoshlar ma’naviyatini shakllantirishda oilaning tutgan o‘rni, uning ijtimoiy-pedagogik ahamiyati hamda ushbu jarayonda yuzaga kelayotgan muammolar ilmiy-nazariy jihatdan tahlil etilgan. Oilaviy tarbiyaning yoshlar dunyoqarashi va axloqiy fazilatlarini rivojlantirishdagi ahamiyati asoslab berilgan. Shuningdek, zamonaviy sharoitda oilaning tarbiyaviy imkoniyatlarini kengaytirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan.