CHIZIQLI OPTIKA MODULI BO’YICHA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA MASALALAR YECHISH METODIKASI. - I.M.Kokanbayev (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada Umumiy fizikaning “Chiziqli optika” modulidagi Yorug’likning qaytishi va sinishi mavzulariga oid masalalarni yangi pedagogik texnologiyalar asosida yechish uslubi tavsiya qilingan.