GIYOHVANDLIKKA QARSHI KURASHISHNING AHAMIYATI - Yakubov Xushnudbek Sheribbayevich; Tursunova Mukarramxon Dilshodjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda jamiyatimizda, O‘zbekiston Respublikasi giyohvand moddalarning noqonuniy aylanishiga qarshi kurash bo‘yicha xalqaro hamjamiyat oldidagi o‘z majburiyatlarini to‘laqonli bajarishiga alohida e’tibor qaratib kelinmoqda. Mazkur maqolada giyohvandlik, uning salbiy oqibatlari, giyohvandlik balosiga qarshi kurashishda yurtimizda ishlab chiqilgan mustahkam huquqiy asoslar atroflicha yoritilgan.