BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA FANLARARO ALOQADORLIK O’QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILI SIFATIDA - Ibrohimova Naima Isroil qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf matematika darslarini integratsiyalashtirish, boshqa fanlar bilan aloqadorlikda olib borgan holda samarali metodlar yaratish, an’anaviy va eskirgan qoliplardan tashqarida qiziqarli dars tashkillash haqida so‘z boradi.