MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA PEDAGOGLARNING O‘ZINI-O‘ZI BAHOLASHI VA MOTIVATSIYA O‘RTASIDAGI BOG‘LIQLIK - Dalimova N.M; Karimova Nargiza Berdirahmat qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida faoliyat yuritayotgan pedagoglarning o‘zini-o‘zi baholashi va kasbiy motivatsiyasi o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida o‘zini-o‘zi baholash darajasining pedagoglarning kasbiy faolligi, innovatsion yondashuvga moyilligi hamda ta’lim-tarbiya jarayoni sifatiga ta’siri yoritilgan. Maqolada amaliy tavsiyalar ham ishlab chiqilgan.