MAVZU: INDONEZIYADAGI IMOM AL- BUXORIY NOMIDAGI MASJID:MEʼMORCHILIK VA MAʼNAVIY ALOQALAR TAHLILI - Qoʻldosheva Alisa Erkin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Indoneziyaning Cianjur shahrida joylashgan İmom al-Buxoriy masjidi yaratilish tarixi meʼmoriy xususiyatlari hamda Indoneziya va Oʻzbekiston oʻrtasidagi aloqalar oʻrganiladi