MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLA SHAXSIGA XOS XUSUSIYATLAR - Choriyeva Durdona Anvarovna; Zoirova Marjona Hasan qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bola shaxsiga xos xususiyatlar, bolaning aqliy, hissiy, ijtimoiy va xulqiy rivojlanishining o‘ziga xos bosqichlari haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.