MAKTABGACHA TALIM TASHKILOTI VA OILA HAMKORLIGINING BOLA RIVOJLANISHIGA TASIRI - Davronova Munisa Akmaljon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari va oila hamkorligining bolaning rivojlanishiga ta’siri o‘rganilgan. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, maktabgacha ta’lim muassasasi va ota-onalar o‘rtasidagi uzviy muloqot bolaning ijtimoiy, emotsional va akademik ko‘nikmalarini samarali rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega. Maqolada maktabgacha ta’limning roli, oila hamkorligi va ularning bola rivojlanishidagi o‘zaro ta’siri muhokama qilingan.