“GOOGLE DRIVE” NING TIBBIYOT VA TA’LIM SOHASIDAGI AHAMIYATI - Toshboyeva Sayyora Xabibullayevna; Abdubannoyeva Nigina Abdumutalib qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Google drive dan foydalanish usullari va uning tibbiyot va ta’limdagi oʻrni yoritilgan. Maqolada Google akkaunt ochish va Google drive dan foydalanish usullari rasmli tahlil qilinadi. Shuningdek, xalqaro oʻqituvchilarning tibbiyot ta’lim muassasalarida Google drive orqali erishilgan yutuqlar haqidagi fikrlari muhokama qilinadi. Maqola tibbiyot talabalari uchun shaxsiy ma’lumotlarini onlayn hostingda saqlash va boshqa koʻplab imkoniyatlarni oʻrganish uchun qoʻllanma sifatida xizmat qiladi.