AYOLLARNING JAMIYATDAGI O’RNI - Kurbanbayeva Sanayim Maman qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ayollarning jamiyatdagi o’rni, ularning qilgan buyuk ishlari, ayollarning timsollari badiiy asarlarda, she’rlarda aks etishi, gender tengligi kabi masalalar haqida so’z boradi.