IJTIMOIY TARMOQLAR VA TEXNOLOGIYALARGA QARAMLIK VA UNING RUHIY SALOMATLIKKA TA’SIRI - Shoymurodova Gulzoda Xusniddinovna; Norqobilova Rayhona Davlatovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning inson ongiga, ruhiy salomatligiga ko’rsatadigan ta’siri, zararli tomonlari va olimlar tomonidan qay darajada izlanishlar va yechimlar yopganligi hamda buning qay darajada muhimligini batafsil yoritib berish.