KORPORATIV MOLIYAVIY HISOBOTLAR TAHLILI VA SAMARALI BOSHQARUV QARORLARI - Yakubov Ulug'bek Qosimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Maqola O’zbekistonda korporativ boshqaruvning usullari, uni boshqarishning ichki va mexanizmlaridan, o’ziga xos jihatlarini inobatga olib tahlili taklif qilingan. Korporativ boshqaruv, ijtimoiy mulkchilik shaklini yaratishning tahlili va qarorga muvofiq qaror qabul qilish masalalari yoritilgan.