TA’LIM MUASSASASI MENEJMENTI - Mallayeva Dilrabo; Bekiyeva Maqsuda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim muassasasi menejmentining mohiyati, mazmuni va asosiy vazifalari keng yoritilgan. Ta’lim muassasasini boshqarish jarayonida menejmentning o‘rni, uning tarkibiy qismlari, boshqaruv funksiyalari va zamonaviy yondashuvlari tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada ta’lim sifatini oshirishda samarali menejmentning ahamiyati, rahbar va pedagog kadrlarning boshqaruvdagi roli hamda ta’lim muassasasini rivojlantirishda menejment tizimining o‘rni ochib berilgan.